مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملک

سلام
بنده چند سال قبل قرار بود یک واحد آپارتمانی را به صورت نقد در بنگاه بفروشم که در شب معامله خریدار درخواست خرید با دو چک ،یکی نقد ودیگری یک ماهه نمود ،بنده به خاطر تغییر پرداخت حاضر به معامله نشدم ،ولی بیعنامه نوشته شده و دو چک در بنگاه ماند تا یک ماهه دیگر که همه رو نقدی بهم بده و بیع نامه بدون امضا باقی ماند.روز بعد خریدار با التماس به اینکه صاحب خانه اش گفته تخلیه کن پیش من اومد و خواست که خونه رو فعلا به اون بدم، اون هم نصف مبلغ خونه رو به حسابم واریز کرد و من یک چک ضمانت بهش دادم و گفت سر یک ماه پولش جور میشه و اونوقت میریم بیع نامه رو امضا میکنیم،بنده به خاطر دلسوزی قبول کردم ،ولی متاسفانه الان طرف چند سال هست داخل خانه نشسته و هنوز نتونسته پول جور کنه و بدون بیع نامه و قراردادی خونه نشسته و نه خالی میکنه و نه حاضره به قیمت روز تسویه کنه و تازه طلبکار هم هست.لطفا راهنمایی کنید چجوری خونه رو پس بگیرم.
ضمنا من مبلغ واریزی رو هم به عنوان رهن نگه داشتم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست خلع ید اقامه نمایید
ولی شما باید به نحو دقیق و قانونی دفاعیات خود را ارائه نمایید و مستندات خود را ارائه کنید و