مشاوره حقوقی رایگان - محکوم به عدم تمکین زوجه

با سلام.زن من هرچندوقت باسروصدا و تخریب لوازم منزل وبی آبرویی زندگی رو خیلی خراب میکنه،حدود یکسال قبل با همین کارها بچه روبه قصدخانه مادرش ترک کرد.دراین مدت بادادخواست های نفقه معوقه،سعی درموجه جلوه دادن و محکوم کردن من را داشتند.تابعداز14ماه به عدم تمکین و بازگشت به زندگی محکوم شد،ودر این میان مهریه اش رو به اجراگذاشته،و ظاهرا قصد زندگی کردن نداردایامیتواندطلاق بگیرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
زوجه برای طلاق باید دلیل داشته باشد و اگر دلیل ارائه ندهد دادخواست وی رد می شود.

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
بسته به دلایل کمکم است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی رای عدم تمکین صادر شود از تاریخ عدم تمکین ، رای مستحق نفقه نخواهد بود ؛ برای همین خاطر است که اگر دعوای نفقه و دعوای تمکین هر دو در حال رسیدگی است بایستی قرار اناطه برای دعوای نفقه صادر شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر برای طلاق نیازمند اثبات عسر و حرج هستند