مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظر کارشناس دادگستری

یکسال پیش فرزندم که ازنظرسنی زیر15سال بوددرنانوایی درحین انجام کاردچارحادثه وصدمات وپارگی عصب دست چپ شدکه بعدازشکایت ماعلیه کارفرماوطی مراحل قانونی قاضی دستوربه کسب نظرکارشناس دادگستری دادونظریه کارشناس اول صددرصدکارفرمامقصرشدولی بعدازاعتراض کارفرماهییت 3نفره اومدندوکارشناسی کردندکه مجموع نظراونهاهم 70درصدکارفرمامقصرشدو30درصدفرزندبنده وبازدوباره کارفرماگفته اعتراض دارم آیااین قانونی هست وآیاکارفرمامیتواندبه خیال خودش بازدوباره اعمال نفوذ بکنه وچنددرصدی هم ازهییت 5نفره ازتقصیرش کم کنند?

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اعمال نفوذ دشوار است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی قانونی اما کارشناسان نباید دین و ایمان خود را زیر پا بگذارند و شما هم میتوانید اعتراض کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانبد اعتراض بزنید اکر دلیل کافی دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت اعتراض ، باید قاضی موافقت نماید
شما هم میتوانید به نظریه کارشناسی اعتراض نمایید