مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام 100سکه مهریه ام است خانه ی شوهرم و توقیف کردم چندساله خانه ی پدر شوهرم هم که فوت کرده با مادرشوهرم را توقیف کردم چند ساله ..شوهرم در خانه ی 90 متری زندگی میکند ...طلاق نگرفته ام و 10ساله جدا از شوهرم هستم با دو فرزند27 و18 پسر ودختر...با مادرم که مستأجره...آیا من میتوانم خانه ی شوهرم و که ساکنه مزایده بزارم یا سهم الارث شو؟من هیچ سرپناهی ندارم و هیچ منبعی درامد ندارم دیگه تحمل زندگی باهاش برام سخت بود لطفا راهنمایی کنیددرضمن الان 3بار بهش ابلاغ شده بیاد دادگاه و نیامده تکلیف چیست؟من تمام مهريه ام و یکجا میخوام نه قسطی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید
تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست مگر قیمت گزافی داشته باشد
اما جز آنچه مستثنیات دین است می‌توان اقدام کرد و

...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منزل در شأن زوج مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست.
در صورت توقیف نیز اگر زوج اعتراض کند رفع توقیف می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر این اموالی که شما الان نامبرده آید به طریقی تا الان منتقل نشده باشد شما می توانید پیگیری نمایید و اموال را به نام خود را از طریق مزایده به فروش برسانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون با شرایط خاصی ، یک خانه جز مستثنیات دین محسوب می‌شود و امکان مزایده وجود نخواهد داشت مگر ‌خانه بزرگ باشد

ولی سهم الارث زوج از ‌ماترک پدر و ماترک مادر قابل توقیف و مزایده است