مشاوره حقوقی رایگان - رد تجدید نظر خواهی

سلام وقتتون بخیر.بنده در پرونده مالی حکم جلب گرفتم و طرف با وثیقه اومد بیرون و درخواست اعسار داد که رد شد- درخواست تجدید نظر داد که مجددا رد شد و رای قطعی صادر شد-
یه سوال داشتم اینکه الان با توجه رد تجدید نظر خواهی شده و قبلا وثیقه گذاشته الان میتونیم برای مزایده وثیقه اقدام کنیم یا دادگاه مجددا حکم جلب میده به ما- با توجه به اینکه الان با وثیقه بیرونه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید پرونده به صورت کامل بررسی شود اما می‌توانید از طریق اجرای احکام موضوع خود را پیگیری نمایید