مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت شارژ ماهیانه بدلیل بی کفایتی هیئت امنا

سلام، بنده بازرس مجتمع مسکونی240واحدی هستم .
چند تن از اعضا هیئت امنا به درب منزل یکی از ساکنین که چند مورد شکایت از بی کفایتی هیئت امنا به بنده داده بودند رفته و به زور ایشان را از منزل خارج و جهت گرفتن حق شارژی که نپرداختند،به دفتر برده و ایشان را مورد سرزنش و در نهایت مجبور به پرداخت شارژ نمودند.
حال بنده در دفاع از حقوق ایشان چه کاری میتوانم انجام دهم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما موظفید ضمن تذکر کتبی یه اعضای هیات مدیره ، به مجموع عمومی سالانه نیز گزارش دهید و ترازنامه مالی را تایید نکنید و علت را به مجمع عمومی اعلام کنید( کتبا و شفاها ) و آن طرف هم می تواند شکایت کند به دادسرا

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در جلسه رسیدگی دفاعیات خود را مطرح کنید.