مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

سلام من بعنوان خریدار زمینی را که دارای پلاک اظهارنامه ای بود در سال 1399 خریداری کردم در قرارداد ذکر شده که زمین با وضعیت موحود به رویت من رسیده ومن در 1402.هزینه هایی برای دیوار کشی کردم اما منابع طبیعی ایراد گرفته که به فروشنده که واقعا از موضوع خبر نداشت گفتم ایشان نیز عین مبلغ معامله را به حسابم عودت داد اما هنوز برگه فسخ را ننوشتم چون من از ایشان جبران هزینه ها و بی ارزش شدن وجه پولم را می خواهم ایا من به دریافت خسارتم می رسم اابته فروشنده گفتن اگر قولنامه را ندهم شکایت میکنه تورو خدا کمک کنین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در قرارداد وجه التزام تعیین شده باشد خسارات تاخیر در تادیه قابل مطالبه است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید شکایت خود را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در قرارداد وجه التزام تعیین شده باشد خسارات تاخیر در تادیه قابل مطالبه است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام، با توجه به شرح حال شما، به نظر می‌رسد که شما از فروشنده مبلغ معامله را دریافت کرده‌اید و فروشنده عهد خود را به شما وفا نکرده است. با توجه به اینکه شما هزینه‌هایی برای دیوارکشی نموده اید و در اثر تخریب دیوارها و توضیحات منابع طبیعی، ارزش زمین شما کاهش یافته است، می‌توانید از فروشنده جبران خسارت بخواهید.

بهترین راه برای دریافت خسارت، برقراری تماس با فروشنده و توافق با ایشان در مورد جبران خسارت است. در صورتی که فروشنده موافقت نکند، می‌توانید به دادگاه رجوع کرده و درخواست خود را از طریق دادگاه پیگیری کنید. همچنین، اگر فروشنده هدد شما را برای شکایت کردن، بهتر است که با یک وکیل مشاوره کنید تا در مورد راه‌های حل و فصل قانونی این موضوع با شما مشورت کند.