مشاوره حقوقی رایگان - در مورد امکانات سامانه ثنا

با سلام ببخشید سوال دارم اینکه در سایت سامانه ثنا بازسازی ابلاغیه یعنی چی؟؟ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
یعنی فایل ابلاغیه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی موضوع را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مربوط به ابلاغیه می‌باشد به نزدیک‌ترین دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این قضیه مربوط به ابلاغیه می‌باشد. توصیه می‌شود این موضوع را از طریق نزدیک‌ترین دفتر خدمات قضایی به محل سکونت خود پیگیری بفرمائید تا مساله حقوقی شما مرتفع گردد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به ابلاغیه مربوط میشود واز طریق دفاتر قضایی پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مربوط به ابلاغیه می‌باشد به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دفاتر خدمات قضایی پیگیری نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از طریق دفتر خدمات قضایی ابلاغیه را پیگیری شوید در غیر این صورت مستقیم به شعبه مراجعه کنیم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دفتر خدمات قضایی موضوع را پیگیری کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

سامانه ثنا، یک سامانه آنلاین برای ارتباط با دادگاه‌ها و کارگزاران قضایی می‌باشد. بازسازی ابلاغیه در این سامانه به معنای ارائه مجدد ابلاغیه به دادگاه به منظور بازنگری و اصلاح آن می‌باشد. به عبارت دیگر، در صورتی که ابلاغیه‌ای که به شما ارسال شده برای دعوایی که در آن دادگاه ثبت شده، دارای نقصی باشد، می‌توانید از طریق سامانه ثنا درخواست بازسازی ابلاغیه را به دادگاه مربوطه ارسال کنید تا نقص‌های آن برطرف شود. لازم به ذکر است که برای استفاده از سامانه ثنا باید دارای کد رهگیری (پیگیری) پرونده باشید که این کد توسط دادگاه به شما اعلام می‌شود.