مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

با سلام و خسته نباشید.
یکسری کانال ها و گروه ها در تلگرام هست که زنانی تن فروشی و بدن نمایی انجام میدن و بابتش مبلغی دریافت می‌کنند.اینها هم به صورت حضوری کار انجام میدن هم آنلاین.چند وقت پیش متوجه شدم نامزدم به یکی از این زن ها پول داده و در ازای اون ازشون فیلم و عکس گرفته.آیا می‌تونم از اون خانم شکایت کنم؟و آیا این زنا حساب میشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زنا نیست اما قابل شکایت است . از طریق پلیس فتا آن پیج و کانال تلگرام را گزارش کنید 096380
همچنین از طریق خود تلگرام قسمت report spam را انتخاب و به برنامه تلگرام هم اطلاع دهید تا این گروه ها بلاک شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید شکایت رابطه نامشروع مادون زنا مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر زنا نیست ولی قابل شکایت و پیگیری هست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جرم زنا تعریف مشخصی در قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392 دارد. و شرایطی که شما توصیف کرده‌اید، جرم زنا به منصه ظهور نرسیده است. البته امکان شکایت تحت عناوین مجرمانه دیگر امکان‌پذیر است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زنا حساب نمی شود
ولی می توانید شکایت کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام از اون خانم خیر نمی‌تونید شکایت کنید ولی از همسر خود تحت یک سری عنوان که با توجه به حساسیت موضوع در مشاوره تلفنی مشخص میشه شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

زنا که نیس.به نظر من جرمی صورت نگرفته.در رویه بعنوان رابطه نامشروع محسوب میشود

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

زنا صرفا به رابطه جنسی غیر شرعی اطلاق میشود و تهیه عکس و فیلم مصداق زنا نیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
زنا محسوب نمیشود
و همچنین اگر بین شما و نامزدتان علقه زوجیت برقرار یا صیغه عقد منعقد شد از ایشان شکایت کنید در غیر اینصورت به پلیس فتا بخاطر اشاعه فحشا از مدیران گروه کانال تلگرامی و ادمین هاش شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت شکایت پای همسرتان هم گیر است و خیر زنا نیست رابطه نامشروع مادون زناست

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
خیر زنا نیست اما میتوانید تحت عنوان رابطه نامشروع از همسرتان شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
می توانید از همسر خود شکایت نمایید.
خیر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

زنا نمی باشد از طریق فتا کانال مربوطه را به جهت اشاعه فحشا معرفی نمایید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
جرم هست و مجازات دارد ولی زنا محسوب نمی‌شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام تحت عنوان رابطه نا مشروع غیر از زنا قابل پیگیری می‌باشد