مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه یک هشتم سهم زن از ملک بازداشتی جهت مهریه و مفهوم یک عشر اضافه

سلام روز شما بخیر
در تعیین نرخ مهریه مادر بنده باتوجه به اینکه سکه یک پهلوی بود در تاریخ مورد نظر هر عدد سکه 27.5‌میلیون قیمت گذاری شد که با توجه به مهریه 200 سکه
مبلغ 5.500 میلیارد تومان سهم مهریه ایشان از ملک بازداشتی شوهر متوفی ایشان شد.
حسابدار اداره ثبت برای محاسبه سهم مادر من از ملک مسکونی مورد نظر
علاوه بر مبلغ 5.500 میلیارد تومان که عدد مهریه بود
ردیفی تحت عنوان *یک عشر اضافه* آورده به میزان 550 میلیون تومان.
با توجه به اینکه چیزی تحت عنوان یک هشتم از سهم مادر بنده با توجه به اینکه فرزندانی از آن مرد از ورثه می باشند،
مورد محاسبه قرار نگرفته و یک دانگ و دو صدم از ملک مشاع باقی مانده
(سهم مادر معادل 4.98 از 6 دانگ محاسبه کردن)

عنوان یک عشر اضافه به چه منظوری لحاظ شده ؟
و آیا یک هشت تعلق نمیگیرد ؟
یا با این وجود چگونه به ایشان تعلق می گیرد ؟
متشکرم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم به نظر می رسد که آراء مورد اشاره تحت مطالعه و بررسی قرار گیرد تا با اشراف کامل بر قضیه ، بتوان اظهار نظر دقیق حقوقی و در خور ارائه داد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
نیم عشر ، هزینه اجرا میباشد و باید پرداخت گردد و

و بعد از کسر مهریه ، از باقیمانده ماترک ، 1/8 به زوجه ارث خواهد رسید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یک عشر نیست بلکه نیم عشر است که باید به دولت و واحد اجراییات پرداخت گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله یک هشتم تعلق میگیرد ویک عشر در قانون نداریم نیم عشر که بابت هزینه اجرا هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست هزینه اجرا که نیم عشر پرداخت شود

و بعد از اینکه مهریه که دیون ممتاز است پرداخت شود یک هشتم به زوجه ارث می رسد