مشاوره حقوقی رایگان - بسته شدن حساب های بانکی توسط eers

سلام دوتا کارت بانکی دادم ب یکی برا افزایش گردش و فلان گف جرم نیست بعد ی مدت فهمیدم سایت شرطبندیه حسابارو زود بستم یه ماه اینا بعدش الان همه حسابای بانکیم بسته شده
بانکم رفتم فتام رفتم یه سایت دادن eers تو اون سایت هم مدارک بارگذاری کردم و توضیحات هم دادم ولی خبری نشده هنوز
الان من چیکار کنم مشکلم حل شه ب خدا گرفتارررم خودمم سرباز بودم دو یه ماه حقوق هم نگرفتم کارت ندارم پول نیس

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
در سایر بانک ها حساب باز کنید
و از طریق سایت پلیس پیگیری کنید متاسفاته پاسخگویی در این موضوعات ضعیف است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده باید حضورا موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
منتظر ابلاغ بمانید و زمان جلسه دادرسی به شما ابلاغ خواهد شد

و برای باز کردن حساب هم میتوانید به پلیس فتا مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید و اگر شما دلایل قابل قبول ارائه نمایید ممکن است با رفع مسدودی حساب موافقت شود و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید منتظر باشید تا نتیجه پیامک شود. از دادستانی کل پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به مطالب معنونه، بایستی صبر کنید. وانگهی بهتر است که به شکل حضوری پیگیری بفرمائید تا جزئیات امر و زوایای نامعلوم آن، معلوم شود و مشکل حقوقی شما حل شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

منتظر ابلاغ بمانید و زمان جلسه دادرسی به شما ابلاغ خواهد شد