مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن تمام حساب بانکی

با سلام و خسته نباشید. من چند ماه پیش ندانسته چندتا حساب بانکی باز کردم و کارتشو دادم به سایت شرط بندی حالا به علت نداری ماهیه واسه هر کارتم 750هزار میدادن خودم بچه تبریزم الان کل حسابام مسدود شدن رفتم بانک میگن پلیس فتا بسته به پلیس فتای تبریز هم رفتم میگن از سایت شاکی هستن ولی شاکی خصوصی نداری اگه امکانش هست یه راهنمایی بکنین.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و از طریق دادستانی کل کشور پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به دادستانی کل کشور مراجعه کنید البته جدیدا فرم باید پر کرده و ارسال نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛ باز سؤال خیلی از کاربرهای عزیز هست سوال شما لذا با توجه به مسدود شدن حساب شما از جانب دادستانی کل با مراجعه به دادستانی کل در تهران و انجام تشریفاتی چون اخذ تعهد موضوع منتفی میشود همچنین مالی که در اثر قمار و شرط بندی به دست می آید به دلیل اینکه از طریق غیرقانونی و به سبب نامشروع کسب شده است، می توان این عمل را تحت عنوان جرم تحصیل مال از طریق نامشروع دانست و برای تحصیل کننده مال تعقیب کیفری وی را درخواست کرد بدین ترتیب به موجب قانون ما کسی که در اثر قمار و شرط بندی مالی را تحصیل کرده علاوه بر اینکه مجرم است مکلف به رد مال اخذ شده نیز می باشد | 14:07:01 1401/4/14