مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام. من حدودا 10 ، 11 ساله ازدواج کردم. رابطه ی سردی بینمون بود از اول. الان خیلی بیشتر شده. حدودا دو سه ساله پیش بود. حس کردم زنم داره بهم خیانت میکنه. هر جور شده بود تونستم یه شب گوشیشو بردارم و همه ی چتاشو خوندم. مطمئن شدم دیگه. ولی بخاطر آبروم هیچی نگفتم. حدودا 6 ماه بعد دوباره همچین اتفاقی افتاد جوری که شب اون طرف اومد دنبالش و رفتن بیرون تویه چتا زنم گفته بود بریم دفتر خودش اون میگفت بریم خونمون. بهش زنگ زدم گفتم بیا خونه. بهش گفتم گریه و التماس کرد بازم بخاطر آبروم و بچه هام هیچی نگفتم. یه چند وقتیه دوباره همونجوری شده. الان چتاشم دارم. میخواستم ببینم باید چیکار کنم. با این چتا میشه کاری کرد یا مدرک محکمتر میخواد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارائه چت ها با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست پرینت مکالمات و پیامک هارو بدهید و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی نیز بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید شکایت رابطه نامشروع طرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید بابت رابطه نامشروع شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بله به استناد چت اگر اقرار به رابطه فیزیکی شده میتونید شکایت رابطه نامشروع نمایید و از دیگر ادله گزارش پلیس است با تعقیب وی و تماس با پلیس برای صورتجلسه قرار ملاقات پنهانی و...اماراتی مثل فیلم و عکس

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما اسکرین شات دارید شما میتوانید شکوائیه رابطه نامشروع مادون زنا را اقامه نمایید و