مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر درب آسانسور طبقات غیر همکف

با سلام و عرض ادب و احترام

هزینه تعمیر درب آسانسور طبقات غیر همکف آپارتمان 4 طبقه تک واحدی به عهده مالک آن طبقه است یا از محل شارژ میبایست پرداخت گردد؟

سپاسگزارم
ارادتمند

پاسخ ها :

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام با توجه به مشاع بودن آسانسور این هزینه به عهده همه اهالی آپارتمان می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هزینه های جزییی و مصرفی با ساکنین و کلی با مالک است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برعهده تمام مالکین است که از هزینه شارژ ساختمان باید پرداخت شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام و بستگی به توافقات دارد در غیر این صورت بر عهده تمام مالکین می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تعمیرات اساسی با مالک است و جزئی با مستاجر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بر عهده تمام مالکین است که هزینه تعمیرات و شارژ ساختمان را پرداخت کنند. بنابراین طبقه اول یا هر طبقه‌ای نمی‌تواند ادعا کند به علت اینکه از آسانسور استفاده نمی‌کند از هزینه‌های تعمیرات آسانسور استنکاف کند.