مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری زمین مسکونی

باسلام
قطعه زمین پس‌ از ثبت پلاک از سوی شهرداری و تفکیک زمین خریداری شد پس از مدتی خود شهرداری درمحدوده دست به احداث خیابان نمود لاکن بدون توجه به قوانین هیچ حقی برای مالک لحاظ نکرده است به نظر شما بهترین گزینه پیگیری چیست البته تمام مدارک مبنی بر واگذاری زمین وجود دارد
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار حقوقی نیاز به بررسی مبایعه‌نامه خرید و جزئیات موضوع میباشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای دریافت پاسخ لازم است که قرارداد منعقد شده فیمابین مورد بررسی قرار گیرد تا بررسی مفاد مبایعه نامه و بررسی جزئیات امر، به پاسخ مناسب حقوقی و در خور دست پیدا کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید موقعیت مکانی ملک کارشناسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی مبایعه‌نامه خرید و جزئیات موضوع میباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد اسناد و مدارک مربوطه باید به نظر برسد