مشاوره حقوقی رایگان - معامله ماشین

سلام من ماشین فروختم طرف چک صیادی داده مال کسی دیگه هستش نه ماشین را میاره نه چک را پاس می‌کنه اون طرف هم که چک داده زندانی هستش صبح می‌ره ظهر میاد میشه اون را گیرش انداخت چکار باید بکنم

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بستگی به قراردادتان دارد.درصورتی که شرایط فسخ دارید فسخ کنید ودادخواست اعلام فسخ واسترداد خودرو بدین.درغیر اینصورت راهی جز مطالبه وجه چک ندارید.حضوری با وکیل مشورت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
نسبت به چک اقدام نمایید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

بر روی چک اقدام قضایی نمایید و پس از صدور حکم در مرحله اجرا زندانی بودن فرد را به دادگاه اعلام نمایید و دادگاه نیز مراتب محکومیت ایشان را به زندان اعلام میکند و تا زمان پرداخت طلب شما یا پذیرش اعسار در زندان میماند