مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین

با سلام من دو ماهه ماشین خودمو فروختم ب صورت قول نامه ای خریدار بیشتر پول داده یه مقدار پول گفت ماه بعد میده که الان دبه کرده ماشین شما به این قیمت نمی ارزه و برای تعویض پلاک و سند زدن نمیاد و مابقی پولو نمیده نه وکالت نامه از من داره نه هیچ مدرکی حتی رفته شاکی هم شده منم مابقی پولمو میخوام و گفتم بیاد تعویض پلاک ولی نیومد بنظر شما حرفش به جایی میرسه؟؟ ازش باید شکایت کنم تا بقیع پولمو بگیرم

پاسخ ها :

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

سلام آنچه در قول نامه در خصوص مبلغ توافق کرده اید لازم الوفا هست و شما می توانید از دادگاه مطالبه الباقی وجه کنید منتها خریدار هم می تواند جدای از بدهکاریش به شما ، الزام شما را به فک پلاک و تنظیم سند رسمی بخواهد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما باید دادخواست مطالبه وجه و الزام به تعویض پلاک مطرح کنید.
قبل از آن هم می توانید اظهارنامه بفرستید.
اینکه آیا نتیجه می گیرد به مدارکی که دارد و همچنین نظر کارشناس بستگی دارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پرونده ایشان بررسی و به کارشناسی ارجاع می شود نظر کارشناس در خصوص قیمت ملاک است که اگر تفاوت قیمت فاحش داشته باشد رای به نفع ایشان صادر می گردد شما هم می توانید برای مابقی وجه طرح شکایت نمایید و تقاضای رسیدگی توامان با پرونده خریدار کنید