مشاوره حقوقی رایگان - فسخ و یا دادخواست پرداخت ثمن و خسارت ایام تصرف

باسلام خدمت وکلای عزیز
احتراما درسال99اسفندماه خودرو 206روباپرایدمعاوضه کردم ومقررشدبخشی ازمابقی ثمن نقدوبخشی 2فقره چک. هنگام تنظیم قولنامه درخواست رویت چکهاروعنوان کردم که متاسفانه خریدارگفت الان اینجا نیست. بنده هم باشک بوجودآمده ادامه قولنامه رو نوشتم خودرو هاتاتاریخ 10روزبعد امانت وپس ازمهیاشدن ثمن قولنامه جدیدتنظیم کنیم. حال من وجه پراید رونقددادم وقولنامه دارم ولی 206 رو نه برمیگردونه ونه وجه ثمن میده. ممنون میشم راهنمایی بفرماید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید با توجه به مفاد مبایعه‌نامه و مستندات ، دادخواست مناسب اقامه نمایید