مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

سلام منو همسرم مشکل داریم من یک هفته هست اومدم خانه مادرم بهم خیانت کرده ولی من عکس چت هاشوبا دوست دخترش ودارم من رو ضرب وشتم شدید کرده حتی مادرم وکتک زده از اونم مخفیانه فیلم گرفتم آیا میتونم ازاین مدارک برای دادگاه طلاق استفاده کنم از بیمارستان هم برگه تاییدیه دارم برای اثرات ضرب وشتم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است بابت ضرب و شتم عمدی شما و مادرتان شکایت کنید و در خصوص رابطه نامشروع نیز جدا شکایت کنید بعد از اثبات هر یک از موارد مذکور تحت شرایط دادگاه با درخواست طلاق شما موافقت خواهد کرد.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
بله
شکایت کیفری ضرب و شتم نیز بکنید.