مشاوره حقوقی رایگان - تهدید همسر در ازای طلاق

با عرض ادب و خسته نباشید خدمت وکلای محترم دادراه
بنده 18 سال هست ازدواج کردم
شوهرم بیماری روانی دارد و قرص اعصاب مصرف می‌کنه تمکین مالی اصلا ندارم بارها بهم خیانت کرده بار ها من و فرزندم رو به بد ترین وضع مورد ضرب و شتم قرار داره
شوهرم چند سال پیش خونش رو در ازای پولی که بهش دادم به نام من زد
می‌خوام درخواست طلاق بدم ولی شوهرم میگه درخواست بدی خودتو با خونرو با هم آتیش میزنم با شناختی هم که ازش دارم به محض درخواست دادنم این کار رو می‌کنه لطفاً ازتون می‌خوام منو راهنمایی کنید
میشه ازش کلانتری شکایت کنم بره زندان بعد درخواست طلاق رو بدم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
بنظر راه حل وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است