مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تمکین

با سلام واحترام
همسرم چندین مرحله منو مورد کتک کاری قرار داده که به دلیل نداشتن شاهد از شکایت صرف نظرکردم ،اما پارسال شکایت کردم با داشتن گزارش ضابطین و نظریه پزشک قانونی در شعبه اول رضایت دادم
اما امسال هم اقدام به کتک کاری کرد که شکایت کردم وشاهد و گزارش پاسگاه ونظریه پزشک قانونی دارم وشعبه اول دادیاری قرار جلب به دادرسی محکوم کردم
حالا دادخواست تمکین داده پرونده اومد شورا حل اختلاف من در جواب گفتم ایشون چند مرحله اقدام به کتک کاری کردن و شکایت نکردم و2 بار شکایت کردم یکسری رضایت دادم الانم پرونده دارم با ایشون
تامین جانی ندارم وزندگی و همسرم دوست دارم
ایا دادخواست تمکین حکمش به ضرر من میاد یا به نفع من؟؟نفقه به من تعلق میگیره ؟؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر عدم تامین جانی شما اثبات شود الزام به تمکین رد می شودنفقه تا زمانی که نشوز شما اثبات نشده تعلق می گیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید اعلام نمایید که به علت عدم امنیت جانی حاضر به ‌تمکین نیستید و به نظریه پزشکی قانونی استناد نمایید
و با تنظیم لایحه دفاعیه دقیق و با ارائه مستندات و نظریه پزشکی قانونی دفاع نمایید
و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده جهت صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارسال شده است.
اگر در شورا سازش نشه پرونده جهت ادامه رسیدگی به دادگاه خانواده ارسال می شود.

شما در دادگاه خانواده و در جلسه رسیدگی می توانید همین دفاعیات را مطرح کنید و اعلام کنید امنیت جانی ندارید.
با توجه به توضیحات ارائه شده اگر دفاعیات موثری ارائه دهید دادخواست تمکین زوج رد می شود و اگر رد بشه نفقه تعلق می گیرد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مباحث مربوط به طلاق همانطور که مستحضر هستید جزو مسائل خاص محسوب می‌شوند و قبل از هرچیزی باید مشاوره حقوقی و حتی خانواده انجام شود و سپس اقدام کرد اگر زوجه وکالت در طلاق یا عرفی بگوییم حق طلاق نداشته باشد نمی‌تواند به این راحتی طلاق بگیرد مگر اینکه عسر و حرج همسر خودش را اثبات کند ولی اینکه این اثبات و حرج چیست و چگونه باید به آن استناد کرد در مشاوره حضوری یا تلفنی مشخص می‌شود