مشاوره حقوقی رایگان - ضرب شتم از طرف همسر

سلام من ت دوران عقد شوهرم من کتک زد شکایت کردم به بهونه اومد گفت میریم سرخونه زندگیموم منم باور کردم ت شورا شکایتم رضایت دادم شوهرم بعد رضایت رفت چندین ماه پیشم نیومد دوباره شکایت کردم بازم طبق معمول ترسیده میگ دوستت دارم امدم یک شهر دیگه کار کنم پول دربیارم راهی هست اگ تو دادگاه سازش کردیم ب قاضی بگم اگ نقشه شوهرم بود بتونم پرونده را دوباره بازگردانی کنم ب راه بندازم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام موضوع را با قاضی شعبه درمیان بگذارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست ترک تعقیب بدهید.
در درخواست ترک تعقیب ظرف یک سال می توانید هر زمان خواستید پرونده را مجدد پیگیری کنید.
بعد از یک سال اگر پرونده را پیگیری نکنید کلا مختومه می شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تنها در صورتی که در پرونده قبلی قرار ترک محاکمه و یا ترک تعقیب صادر شده باشد . میتوانید مجددا ان را به جریان اندازید. ولی اگر گذشت شاکی خصوصی باشد، عدول از گذشت ممکن نیست