مشاوره حقوقی رایگان - ملک

میخوام زمینی بخرم ک توی چهار دیواری قدیمی نزدیک 20 سال پیش بوده الان قطعه بندی کردن و حالت شهرکی شده.اگر توی قطعات ساخت و ساز بشه تخریب میکنن؟ دیوار قدیمی هم تخریب میکنن یا فقط داخل رو؟؟ اگر بنایی نباشه و فقط درخت باشه چی؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
جملگی باید با اخذ مجوزات لازم باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
جرم تغییر کاربری غیر مجاز محسوب خواهد شد و حکم تخریب بنا صادر خواهد شد و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به کارشناسی ملک دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
سوال کلی است در صورت اجازه ساخت ساز و داخل محدوده باشد خیر ولی به نظر میرسد خارج محدوده ساخت ساز میباشد که در این صورت بله

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع کاملا بستگی به نظریه کارشناس شهرداری دارد. به همین جهت لازم است که به شهرداری محل وقوع ملک مراجعه بفرمائید و به صورت حضوری پیگیری بفرمائید تا قضیه هویدا شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که به صورت غیر قانونی اقدام به احداث بنا گردد بله متاسفانه