مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز در زمین

با سلام
بنده چند روز پیش زمینی رو با هزارو یک بدبختی خریدم که کاربری ورزشی داره. از هر کسی که پرسیدم دلگرمی داده که طرح اجرا نمیشه و میتونی ساخت و ساز کنی.
حالا متوجه شدم که مالک اصلی زمینها که خودش تفکیک شخصی کرده نامه ی عدم نیاز از ارگان مربوطه رو نگرفته. بنظرتون الان من چیکار کنم ،منتظر بشم تا ساخت و ساز اطراف زمین انجام بشه و منم مثل بقیه جریمه شهرداری رو بدم یا اینکه زمین رو بفروشم؟
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حتی المقدور فسخ نمایید
البته بستگی به مفاد قرارداد دارد
امکان فروش. وجود دارد بفروشید