مشاوره حقوقی رایگان - حیاط خلوت مشاع

سلام
در یک منزل دو طبقه هستم و طبقه پایین را که حیاط خلوت دارد و برای رفتن به ان از منزل طبقه هم کف امکان پذیر است و هیچ راهی ندارد را از صاحب خانه خریده ام و به خاطر حیاط مبلغ بیشتری پرداخت کرده ام و این در قول نامه به وضوح ذکر شده اما در سند شهرداری حیاط مشاع نوشته شده حال باید چه کار کنم با سپاس از راهنمای شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله حیاط مشاع می‌باشد راه استفاده برای طبقه اول از این دلیل بر آن می شود که مالکیت برای اوست