مشاوره حقوقی رایگان - حیاط خلوت مشاع

با سلام. من مالک طبقه همکف از دو طبقه منزل ویلایی در روستا هستم . اول شروع تکمیل منزل که سفتکاری بود با پیمانکار مشترک،طبقه بالایی موافقت کرد که حیاط خلوت مشاع که فقط حق تردد و استفاده و دسترسی با طبقه همکف است را مسقف کنیم . اما بعد از 6 ماه که از انجام این کار گذشت شکایت به دهیاری کرد که تخریب شود و پشیمان شده بود .دهیلری مدارک و... ساختمان را به کمیسیون ماده 99 فرستاد و رای قطعی صادر شد وجریمه و عدم تخریب صادر شد که پرداخت کردم . اما بعد از آن ایشان به دادگاه شکایت کرد و حکم قلع و قمع و تخریب گرفت ..!!!! میگوید میخواهم از سقف آشغال بریزم پایین یا نردبان بگذارم و رفت و آمد کنم. در حالیکه از ابتدا و طبق نقشه اولیه ،پنجره های اتاق خواب ها هم داخل حیاط خلوت است و راهی برای رفت و آمد طبقه بالا وجود ندارد و تنها راه تردد از داخل طبقه همکف است.لطفا بر اساس ماده قانونی که وجود دارد و میتوانم به کار بگیرم راهنمایی بفرمایید. ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید تامین دلیل کنید با جلب نظر کارشناس تا موقعیت ملک و شرایط که به عنوان کردید بررسی شود سپس می توانید درخواست مرتبط را ارائه دهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید اجازه مکتوب اورا اثبات می نمودید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است که باید بررسی دقیق و سنجیده ای از آن به عمل آید و بعد نظر قطعی داد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی حق با ایشان است محوطه نورگیر محوطه مشاع است و متعلق حق همه مالکین است تصرف کامل ان و همچنین مسقف کردن ان میتواند از مصادیق تصرف عدوانی باشد و مستلزم قلع و قمع ان و پرداخت اجرتالمثل ایام تصرف شما و همه مالکین حق استفاده از مال و منافع مال خود هستند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دو رای متضاد صادر شده است

باید مستندات و رای دادگاه بررسی گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد