مشاوره حقوقی رایگان - جلب و فک قفل

باسلام و احترام
ایا برای بدهی مالی و چک و سفته که جلب سیار صادر شده و شخص بدهکار در منزل رو باز نکنند امکان فک قفل هست یا فقط برای پرونده های کیفری میدن؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر برای ورود به منزل مسکونی ،
‌حتما باید علاوه بر حکم جلب ، نامه ورود به منزل را هم داشته باشند

برای فک قغل ، اجازه دادستانی لازم است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

حتما باید دستور جداگانه‌ای باشد و در ساعات و مکانی که مشخص شده است می‌بایست انجام شود به همین صورت نمی‌توان وارد منزل اشخاص شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نامه ورود به منزل را هم باید داشته باشند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی امکان پذیر است با دستور مقام قضایی البته

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است که حکم ورود به منزل به همراه کلیدساز را دریافت کنید . تا با مامور اجرا ، وارد خانه شده و در اصطلاح عام ، محکوم علیه را کت بسته منتقل کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید حکم ورود به منزل بگیرید.