مشاوره حقوقی رایگان - آیا همسر میتواند ارث بنده را توقیف کند.

مادر من یکسال است فوت کرده اند و همسرم که طلاق گرفته ایم رفته و پس از فوت مادرم حق الارث من را از منزل مادریم توقیف کرده است.
سوال اولم اینکه آیا اینکار را میتوانسته انجام دهد چون من هیچ مدرکی ندیده ام و با خواهر و برادرانم سالهاست صحبت نمیکنیم...آنها میگویند بله توقیف است ولی از هر که میپرسم میگویند بنام تو نبوده که برای مهریه اش توقیف کند...راهنمائیم کنید باسپاس فراوان.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به نام مادرتان باشد می تواند توقیف کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سهم الارث شما قابل توقیف است
تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست مگر قیمت گزافی داشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان توقیف سهم الارث زوج از ماترک مادری وجود خواهد داشت

و به مزایده گذاشته خواهد شد مگر اثبات گردد که شما قبلا سهم الارث
خود را با سند عادی فروخته اید و