مشاوره حقوقی رایگان - عقب افتادن حقوق

سلام من در یک شرکت بیمه یه مدت شش ماه کار کردم و یه جورایی کل دفتر خودم اداره میکردم چون مدیرم نمیومد کلا و ماه اخر یهو میدیرم غیبش زد و گوشیش خاموش شد نگو طلبکارا دنبالشن و حقوق و عیدی ماه اخرمو نداده روز اخرم یه سری طلبکار اومدن سراغشو گرفتن و بهم گفتن اگر ادرسی ازشون دارم بدم که من ندادم الان بعد دو ماه پیداش شده میگه بیا ی سری کارارو انجام بده که مونده بعدش حقوق و سفته هاتو بدم خودش یهو غیبش زده مگه هروقت پیداش شه میتونه بگه فلان کار مونده انجام بدم؟ مبلغ پانزده میلیون سفته دادم بهش بابت ضمانت کار بعد هی میگه ی قرار میذارم که بیای کار انجام بدی و حقوقتو بدم ولی عقب میندازه
بعد بهم گفت از اون ادمایی که اون روز اومدن دفتر شکایت کرده که چرا اومدن اونجا منو ترسوندن که ادرس مدیرمو بهشون بدم میگه اونا زدن زیرش که اومدن دفتر، من به عنوان شاهد برم دادگاه شهادت بدم که گفتم نمیخوام بیام دردسر درست شه برام میگه نه باید بیای

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد شهادت دارید می توانید در دادگاه حاضر شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و
نسبت به سفته ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و....