مشاوره حقوقی رایگان - تهمت به سرقت توسط کافرما و تبرئه شدن کارگر

وضعیت کارگری که زندانی شده وباوثیقه بیرون امده وبعداز ده ماه در دادگاه تجدید نظر حکم بر برائت او صادر شود ودراین بین کارفرما نه تنها به وظایف گفته شده درقانون عمل نکرده بلکه حقوق معوقه کارگر را هم هنوز پرداخت نکرده باشد کارگر چه حق هایی دارد که باید کارفرما بپردازد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس رزمه شغلی خود میتوانید از طریق اداره کار شکایت نمایید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، میتوانید از طریق اداره کار پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ازطریق هیت تشخیص اداره کار پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
درخواست بازگشت به کار
پرداخت حق بیمه معوقه
پرداخت حقوق معوقه
و ..

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
کارگر از طریق اداره کار می‌تواند علیه کارفرما برای وصول مطالبات خویش اقدام به شکایت نماید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره کار حقوق معوقه قابل مطالبه است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان مطالبه کلیه حقوق قانونی خود را از طریق طرح شکایت در اداره کار خواهید داشت .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق اداره کار شکایت کنید