مشاوره حقوقی رایگان - سرقت تلفن همراه

با سلام وقت بخیر در خصوص سرقت تلفن همراه وقتی که تلفن همراه به سرقت رفت و تلفن همراه همون شماره که ریجستر شده و مالکیت خورده روی تلفن همراه باشه آیا سارق میتونه خودش انتقال مالکیت رو انجام بده یا اینکه شماره ای که انتقال مالکیت انجام دادیم روی گوشی اصلی نزاریم که سارق انتقال مالکیت انجام نده

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام انتقال می بایست توسط مالک انجام بگیرد بله بفرمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما دقیق طرح نشده است لطفا دقت فرمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به نمایندگی فروش مربوطه مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
بدوا اعلام سرقت نمایید و موضوع را از طریق سامانه همیاب پیگیری کنید