مشاوره حقوقی رایگان - خسارت گرفتن

سلام وقت بخیر چقدر میتوان از طرف دعوا مطالبه ضرر و زیان کرد ، چون خیلی اذیت کرده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس میزان خسارات براورد شود تا کارناس تعیین کند و ان را دریافت کنید باید البته دادخواست دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست
باید دید چه میزان خسارات وارد شده است بنظر امکان مطالبه تمام خسارات مطابق قاعده لاضرر و مسؤلیت مدنی امکان پذیر است اقدام نمایید
حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار نمایید....

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

سلام
ضرر و زیان مستقیم شما توسط کارشناس معین میشود، علاوه بر آن در صورتی که رای به نفع شما صادر شود،هزینه کارشناسی و حق الوکاله وکیل و هزینه دادرسی و نیم عشر اجرا از طرف مقابل قابل دریافت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به شما خسارتی وارد شده باشد طبق نظر کارشناس می توانید خسارت خود را از مقصر مطالبه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر خسارتی که به شما وارد شده است می توانید آن را مطالبه نماید جدا از آن نیاز به توافق دارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام منظورتون اینه تو دادگاه و پرونده سازی اذیتتان کرده یا به تعهدات قراردادی خود عمل نکرده و ضرر کردید؟
حالت اول نیاز بمشاوره تلفنی دارد
ولی در فرض دوم با ارائه قرارداد و اثبات عدم ایفای تعهدات، میتوانید خسارات و زیانهای وارده را مطالبه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال به صورت کلی و مبهم بیان شده است . شرایط در هر دعوا متفاوت است و اخذ خسارت بستگی به اوضاع و شرایط حاکم دارد و مقدار مقطوعی را نمی توان عنوان کرد .

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
اگر منظور شما خسارت داردسی و سایر خسارات قانونی است قابل مطالبه هست و در صورتی که با دادخواست مطالبه نشده باشد طی دادخواست جداگانه قابل مطالبه است.

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سوال مبهم است . بستگی به نوع خواسته و ادعای شما دارد .....

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام ضرر و زیان بابت چی ؟ آیا در قرارداد ذکر شده است یا خیر

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه ضرر و زیان مطرح کنید البته توضیحات شما کافی نیست بیشتر نمیشه توضیح داد

علي  خزائي

جناب آقای علي خزائي :

سلام
گرفتن خسارت وجه نقد برابر شاخص بانک مرکزی وزیر وجه نقد با ارجاع به کارشناس رسمی قابل وصول می باشد

محمدرضا  ميرزاحسيني

جناب آقای محمدرضا ميرزاحسيني :

باید مدارک لازم برای اقامه دعوی علیه ایشان را داشته باشید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست مطالبه هزینه دادرسی و
حق الوکاله وکیل و هزینه کارشناسی و

ادعای ضرروزیانهای دیگرنیازبه دلیل ضرر مستقیم بی واسطه ناشی ازعمل طرف دارد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

بستگی به مدرک شما داره که چه مدرک مستند و مستدلی جهت اثبات دارید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

باید میزان خسارت وارده اثبات شود و سپس تمام خسارت قابل به دریافت است

سمانه سبزی کار

سرکار خانم سمانه سبزی کار :

سلام بستگی به دعوای اصلی و نوع آن و مدارک موجود شما دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام بستگی به دلایل و مدارک شما و اثبات خسارت دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به عوامل گوناگونی بستگی دارد
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید