مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی بیمه روستایی

سلام پدرم 56 سالشه 5سال سابقه بیمه روستایی داره 3سال پیش سکته قلبی داشتدوتااز رگهای قلبشوفنر گذاشتن امسالم دوباره قلبش درد گرفت و و سه تا از رگهاش آنژیو کردن احتمال این که از کار افتاده کلی بشن ومستمری بگیر شن هست ؟ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد امکان پذیر است
نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه کمیسیون....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در خواست از کار افتادگی کلی را مطرح نمایید و بیماری ایشان در کمیسیون پزشکی بررسی خواهد شد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر از اداره مربوطه به صورت حضوری پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توجه به موضوع شغلی ایشان اگر مرتبط با این موضوع باشد و از کار افتادگی از نظر کمیسیون و اساس مدارک پزشکی بادینی به اثبات برسد بعد میتوانید درخواست از کار افتادگی کلی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامی موضوع می‌بایست در کمیسیون پزشکی مورد بررسی قرار بگیرد نظر کمیسیون مربوطه در این مورد مهم است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدارک را ارایه کنید بستگی به نظر کمسیون دارد