مشاوره حقوقی رایگان - تعرض به دختر بچه

دختر همسایه ما که مدت ها خونه ما میومد یک روز دم غروب اومد اجازه دختر من رو گرفت و من اجازه ندادم گفتم پدرش نیست صبر کرد تا همسرم بیاد و اجازه دخترم رو گرفت که بره خونه اشون بعد از نیم ساعت دختر من هراسون اومد و من گفتم شاید لفظی دعواشون شده یا چیزی گفتن ناراحت شده حالا دخترم بعد از هشت سال به من گفت که من رو برده گفته بشین تاب بازی کن تا بیام و در حین تاب بازی برادرش که زن داره از طبقه بالا میاد پایین و حمله می کنه به طرفش و توی تاریکی می برش داخل پارکینگ که بهش تجاوز کنه اونموقع دختر من 9 یا 10 سالش بوده دختر من باهاش درگیر میشه با چنگ و الان واقعا نمی دونم چکارش کرده فقط میگه دستش شل شده و من فرار کردم منم بردمش دکتر کاملا چک کرد و خداروشکر سالم بود حالا می خوام بدونم اگر شکایت کنم چه حکمی دارند هم دختره و هم برادرش با توجه به اینکه دختر من در شرایط خیلی بدی بوده و به لحظه از ترس حالت سکته و غش بهش دست میده اما نه کامل که بیهوش بشه و میگه از اونموقع قلبم درد می‌کنه خواهشاً بگین من چکار کنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از گذشت این زمان و همچنین به علت عدم توانایی در اثبات به‌نظر پیگیری نتیجه بخش نیست

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
از این بابت بسیار متاسفم
ایا بعد از 8 سال، دلیل و مدرکی مبنی بر وقوع این اتفاق وجود دارد؟ اگر دلیلی ندارید متاسفانه حتی اگر شکایت کنید، به جایی نمیرسد مگر اینکه آن اقا داوطلبانه اقرار کند که چنین کاری انجام داده.
اما اگر همان 8 سال پیش شکایت طرح میشد، با مراجعه به پزشکی قانونی و نمونه برداری از زیر ناخن دخترتان و سایر موارد، می توانستید وجود درگیری را اثبات کنید.
به همین جهت توصیه میکنم به روان پزشک و مشاور مراجعه بفرمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون هشت سال گذشته بعیده حکم به نفع شما صادر شود مگر به نحوی از پسر یا دختر همسایه اقرار بگیرید بعد دادخواست جبران خسارات جسمی و معنوی بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به دلیل گذشت زمان و عدم امکان اثبات، اقدام قانونی نتیجه ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه به جهت اینکه هشت سال از آن زمان گذشته اثبات موضوع غیر ممکن است و شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.