مشاوره حقوقی رایگان - بیعانه

با سلام . ماشینم را گذاشتم برای فروش و آقای تماس گرفتن و بعد از دو روز تصمیم گیری زنگ زدن و گفتن ماشین را میخواهم . مقداری بیعانه دادن و قرار شد شنبه پولش را بدهد و ماشین را تحویل بگیرد .
ولی ان روز زنگ زد و گفت ماشینت را نمیخاهم . من هم چک داشتم و روی حرف ان دوتا مشتری رد کردم . و مجبور شدم ماشینم را زیر قیمت ب بنگاه فروختم . آیا باید بیعانه را پس دهم ؟

پاسخ ها :

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

با اثبات ورود ضرر و زیان و خسارت خیر به حکم دادگاه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند بستگی به توافقات حاصله دارد
اصولا باید تادیه گردد
مگر وجه التزام نقض عهد بوده باشد که بنظر چنین نیست
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است.