مشاوره حقوقی رایگان - اختلاس

سلام بنده متهم ردیف سوم از پرونده اختلاس 50 میلیون تومانی هستم متهم ردیف اول مدیر و متهم ردیف دوم مسول مالی و بنده آیا قرار گرفتن در جایگاه متهمین تاثیری در رای نهایی قاضی دارد و جرم اینجانب در صورت اثبات چیست ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مجازات جرم اختلاس عبارت است از حبس، انفصال از خدمات دولتی، رد مال و جزای نقدی. با این توضیح که به موجب ذیل ماده 5 قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا و اختلاس و کلاهبرداری مجازات اختلاس بستگی به میزان اختلاس متفاوت است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلاج و احترام اینکه متهم ردیف چندم هستید چی تاثیری در حکم شما نخواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به شرایط و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

سلام باید مدارک و مستندات موجود در پرونده بررسی شود و میزان مسولیت شما در اختلاس انجام گرفته مشخص شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مشارکت در جرم باشد تاثیری ندارد و همگی یک مجازات میشوید . حبس و جزای نقدی
اگر مباشرت و معاونت باشد مجازات مباشر بیشتر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اینکه تاثیر داشته باشد یا خیر بستگی به اوضاع و احوال پرونده شما دارد و ارتباطی به اینکه متهم ردیف چندم می باشید ندارد
مجازات اختلاس در صورت اثبات با توجه به نظر مقام قضایی رسیدگی کننده حبس ، انفصال ، جزای نقدی است

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

میزان مجازات شرکا به نسبت عمل و نقش آنان در ارتکاب جرم بستگی دارد. مجازات اختلاس جزای نقدی ، حبس و رد مال می باشد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. با توجه به محتویات پرونده ملاک تشخیص قاضی رسیدگی کننده است.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

یاشریک جرم هستید یا معاون بستگی به اعمالی که انجام داده اید دارد پرونده شما باید مطالعه شو

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اثبات به مجازات قانونی محکوم خواهید شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر اگر شریک باشید مجازات یکسان است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
اینکه متهم ردیف چندم هستید اهمیت ندارد
مباشر بودن شما یا مشارکت یا معاونت است که میزان مجازات شما را تعیین میکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مجازات حبس و جزانقدی و رد مال خواهید داشت ولی ممکن است مشمول تخفیف یا تعلیق مجازات بشوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
متهم ردیف اول، متهم ردیف دوم و یا متهم ردیف سوم هیچ مبنای قانونی ندارد و در هیچ یک از مواد قانون به این امر اشاره نشده است. بنابراین چه متهم ردیف اول باشید و چه متهم ردیف آخر باشید در میزان مجازات تاثیری نخواهد داشت.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا بی تاثیر است مهم اقدامات مکرمانه شما وتناسب ان با میزان مکازات صادره دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

مجازات اختلاس بستگی به میزان اختلاس متفاوت است

ولی
در کلیت
حبس، انفصال از خدمات دولتی، رد مال و جزای نقدی می باشد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
چنانچه از خودتان دفاع قابل قبولی نداشته باشید از متهم به محکوم و مجرم تبدیل می شوید ..