مشاوره حقوقی رایگان - متن دادنامه

سلام
حکم بدوی به نفع من صادر شد و در تجدید نظر دادنامه بدون متن صادر و ابلاغ شده و پرونده نیز حدود دوماه است مختومه شده است. دادنامه بدون متن به چه معناست؟ تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
بستگی به موضوع پرونده دارد

یک وکیل :

سلام سیستم اطلاع رسانی پرونده را مجددا چک کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادنامه بدون متن نداریم برو دادگاه بدوی یا تجدید نظر پیگیری کن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا می توانید از طریق شعبه پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شعبه برای دریافت دادنامه پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام به شعبه مورد نظر قضایی تجدید نظر استان مراجعه کنید یا اشتباهی رخ داده است و یا شما سهوا دادنامه را کامل از سایت عدل ایران نگرفته اید......