مشاوره حقوقی رایگان - اثبات خیانت به همسر

آیا زنی که به شوهرش خیانت کرده و خیانتش به اثبات رسیده باشد از نظر قانون می تواند مهریه خود را دریافت کند یا به او تعلق نمی گیرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
هریک احکام خاص خود را دارد
مهریه تمام و کمال به قوت خود باقی است
وانگهی تحت شرایطی روانی ممکن است بعنوان یک اهرم بتوان از آن بهره برد
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است…..

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام خیانت زن ارتباطی با مهریه ندارد در هر حال مستحق دریافت مهریه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مطالبه مهریه توسط زوجه ارتباطی به خیانت ایشان نخواهد داشت و مهریه در هر ‌ حالتی به زوجه تعلق خواهد گرفت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله م ریه در هر صورت قابل مطالبه است.
مگر اینکه مرد دادخواست فسخ نکاح بدهد و ثابت کند زن در زمان عقد باکره نبوده