مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح و ناسزاگویی توسط مادر

سلام. من 32 سالمه. از وقتی یادم میاد مادرم در نبود پدرم برای مدت طولانی با همکاری مادر خودش و خواهرانش به پدرم خیانت کرد. من و دو خواهر دیگر هم همیشه به مادرم و مادر بزرگم شکایت میکردیم اما مادرم به ما میگفت من میخوام که دوست پسرم بیاد خونه به شما هم ربطی نداره. و مارو شدید کتک میزد. چاقو به سمت ما میگرفت و‌ میگفت یا همین الان زنگ میزنی به بابات همه چیزو میگی یه میزنمت. از ترس شدید هم از جونمون هم نارحت نشدن بابامون هر چی میگفت قبول میکردیم و بارها هر سه ما شاهد روابط جنسی با مردها بودیم. هنوز و امروز هم به پدر جرات گفتن نداریم. هنوز هم براحتی مارو با هر وسیله ای کتک میزنه و فحش های خیلی نا جور در حضور افراد هم میده. هنوز هیچکدوممون ازدواج نکردیم. الان نمیدونیم باید چیکار کنیم تا از این وضعیت خلاص بشیم . میگه من طلاق هم نمیگیرم چون جایی ندارم برم. حتی مادرش هم راهش نمیده. الان اون میتونه از بابام طلب مهرب کنه.؟
و ما چه کنیم تا خلاص شیم ؟ لطفا کمک کنید

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله در هر حالتي مستحق مهريه است
پدرتون هم ميتونن شكايت كنن براي داشتن رابطه نامشروع
خودتون هم جهت ضرب و جرح و توهين ميتونيد شكايت كيفري كنيد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانند مهریه خود را مطالبه کنند.پدر شما برای رابطه نامشروع با ادله اثباتی و مدارک‌می توانند اقدام کنندو شما برای فحاشی و ضرب و جرح امکان شکایت علیه مادرتان را دارید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود مهریه را مطالبه نمایید. و شما برعلیه پدر و برعکس می توانید ا468

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مهریه در هر حالتی به زن تعلق میگیرد و