مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و طلاق

اگه ثابت بشه که با کسی درا رتباط هست اصلا با چندنفر و پیامهاش هم باشه و اینکه بدون اجازه میره هرجا دلش خواست همه چیز هم از من مخفی میکنه بازم مهریه تعلق میگیره درچه صورت مهریه تعلق نمیگیره الان با اینکه مقصر هست خیانت کرده بازم برای طلاق مهریه تعلق میگیره اگه شاکی بشم چی زندان داره

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مهریه یک دین مالی می‌باشد و تحت هر شرایطی تا زمانی که ایشان مهریه خود را نبخشیده تعلق می‌گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
مهریه با این شرایط تعلق می گیرد
فقط در صورت فسخ نکاح به دلیل فریب در نکاح از طرف زوجه مهریه تعلق نمی گیرد.
توجه داشته باشید شما می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست پرینت مکالمات و پیامک هارو بدهید.
اگر از طریق شکایت تحت فشار بزارید ممکن است مهریه خود را ابراء کند و جهت طلاق با شما توافق کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است مهریه به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است و مطالبه
و آنچه در سوال آمده است ساقط کننده حقوق مالی زوجه نیست

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

در هرصورت مهریه باید پرداخت شود.اثبات رابطه نامشروع صرفا مجازات شلاق دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
مهریه حق زوجه است و در هر حالتی مهریه باید پرداخت گردد
و ارتباط نامشروع زوجه ، تاثیری در مهریه ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در هرصورت مهریه باید پرداخت شود.اثبات رابطه نامشروع صرفا مجازات شلاق دارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مهریه در هر صورتی به همسر شما تعلق خواهد گرفت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله این ها دلایلی برای سقوط مهریه نیست . تعلق میگیرد اما تحت عنوان رابطه نامشروع به صورت کیفری قابل شکایت است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مهریه از حقوق مال زوجه است و در حال به تعلق میگیرد در صورت اثبات رابطه نامشروع مادون زنا به شلاق محکوم‌میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله در هر صورتی حتی خیانت همسر باز هم مهریه تعلق میگیرد و ساقط کننده مهریه نخواهد بود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مهریه یک دین مالی می‌باشد

ارتباطی به هیچ کدام از این موارد ندارد