مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلفنی

با سلام وقتتون بخیر،بنده حدود یکماه پیش مزاحم تلفنی داشتم که توی پیامک به من توهین کرده و تهدید کرده بود بنده به خدمات قضایی مراجعه کردم و شکایت کردم،دو شکواییه نوشته شد یکی به دادگاه های تجدید نظر و کیفری فرستاده شد یکی هم به دادسرای عمومی امروز پیامکی با این متن برای من ارسال شده،
. شکواییه در زمان 1402/01/17-10:09 از دادگاههاي تجديدنظر و كيفري استان دادگستري كل استان البرز به ... به دلیل ( ) برگشت داده شد
سوالم اینه که آیا شکایتم برگشت خورده؟در این صورت شکواییه ای که به دادسرا فرستاده شده چی میشه آیا اونم برگشت میخوره؟دلیل برگشت شکایتم چرا نوشته نشده؟باتشکر

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،

بر اساس پیامکی که دریافت کرده‌اید، به نظر می‌رسد درخواست شما به دلیلی در تاریخ از دادگاههای تجدیدنظر استان البرز برگشت داده شده است. اما به دلیل عدم ذکر دلیل برگشت، دقیق نمی‌توانم بگویم که دلیل چی بوده است.

با این حال، این موضوع به هیچ وجه به معنای این نیست که شکایت شما باطل شده است و امکان اینکه شکواییه‌ای که به دادسرا ارسال شده است هم برگشت بخورد وجود دارد باید دلیل بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما برای تهدید و مزاحمت می توانستید یک شکایت تنظیم و به دادسرا ارسال کنید.
ارسال شکایت به دادگاه تجدیدنظر اشتباه است ‌.