مشاوره حقوقی رایگان - باز شدن حساب یارانه

ایا میشود حساب یارانه که توسط مهریه بسته شدست باز نمود؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله میتوانید لایحه ای در این خصوص به شعبه مربوطه ارائه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از مرجعی که دستور توقیف داده درخواست رفع توقیف بدهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله تحت شرایطی چنین چیزی امکان پذیر است ولی اول باید تعیین تکلیف مهریه شود یا پرداخت شود توسط شما یا ینکه اگر قسط بندی شده است اولین قسط آن پرداخت شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول باید تکلیف مهریه مشخص شود وبعد لایحه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید مرجع توقیف کننده حساب موافقت نماید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما به شعبه لایحه دهید تصمیم گیری دیگر با انهاست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام
بله از طریق شعبه یا مرجعی که توقیف شده رفع مسدودی حساب رو اقدام بفرمایید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر رویه های متفاوتی وجود دارد بستگی به نظر شعبه دارد باید طی یک لایحه درخواست رفع مسدودی نمایید بیشتر شعبه ها تا تعیین تکلیف مهریه اقدام به رفع توقیف نمی نمایند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ، در صورت موافقت مرجع مسدود کننده می توانید اقدام نمایید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

قانونا حساب یارانه نباید مسدود بشه و رفع انسداد میشه

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. به مرجعی که توقیف کرده درخواست بدهید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
تحت شرایطی امکان پذیر است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می بایست مرجعی که درخواست توقیف را داده است مراجعه نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به اداره اجرای ثبت مربوطه و یا دادگاه دستور دهنده مراجعه نمایید ملاک تصمیم آن مراجع می باشد .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از طریق شعبه مسدود کننده حساب پیگیری نمایی بدیهی است پس از اثبات اعسار حساب باز میگردد وگرنه تا زمان پرداخت تمام محکوم به حساب ها مسدود شدند