مشاوره حقوقی رایگان - به نام شدن موتور

سلام موتور پال مدل 89 با سند سفید و کارت موتور به نام میشود؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. هر وسیله نقلیه ای مالک دارد و سند کارخانه، اگر بنام خودتان است که مشکل ندارید در غیر این صورت مالک می بایست بنام شما منتقل نماید.
اگر منظورتان تعویض پلاک یا نصب پلاک ملی است مقررات راهنمایی رانندگی ملاک عمل است. گویا مدل بالای 10 سال پلاک ملی نمی شود . بازهم به اداره راهنمایی رانندگی محل خود مراجعه فرمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا بله اگر مدارک مالکیت موجود باشد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از طریق پلیس راهور پیگیری نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا موتورهای بالای ده سال ساخت خدمات ارایه نمیشود از راهور پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به فرسودگی اصولا خیر از طریق راهور پیگیری نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

از طریق پلیس راهور پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا در صورت وجود مدارک و عدم منع قانونی بله

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

چون مدل بالای 10 سال است نمی شود � این حال می‌توانید از راهور پیگیری کنید شاید استثنائاتی داشته باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق پلیس راهور پیگیری کنید.