مشاوره حقوقی رایگان - حضور شاهد برای قولنامه عای در دادگاه

در تاریخ 1401/2/1 قولنامه ای دستی را با یکی از آشنایان جهت خرید ملک تنظیم کردم و تا برج 10 سال 1401سند تنظیم نکرد که شکایت کردم وضعیت پرداخت کل معامله355 میلیون در قولنامه دستی ثبت شد که وضعیت پرداخت به شرح ذیل هست طبق مستندات بانک و ..
1- 60 میلیون بابت رهن خانه جواد جوانمرد قرار داد موجود است
1402- میلیون برداشت توسط م.ج
37700003-هزار تومان واریز به حساب م.ج از طریق کارت عابر
150000004--میلیون تومان بابت چک بدهکاری م.ج
مانده136230000هزار تومان
خوشبختانه در جلسه اول دادگاه خوانده فقط می گفت معامله را ما فسخ کردیم که قاضی قبول نکرد و گفت باید فسخ را ثبت می کردید قولنامه ما اسامی 4 نفر شاهد روی ان نوشته شده 2 زن و دو مرد اکنون یعنی فردا1402/1/8 جلسه رسیدگی با عنوان اثبات بیع در دادگاه داریم یک شاهد خانم من هست که می اید زن دیگر مادر خوانده هست که نمی اید دو شاهد مرد که روی قولنامه ها را با دست خط خودشنان نوشته و امضا کردندچون رفیق خوانده هستند به جلسه دادگاه نمی ایند من باید در جلسه دادگاه چی بگم ممنون در ضمن خوانده انکار می کند که من قولنامه دستی ندارم و فقط یک نسخه بوده که در دست من یعنی خواهان هست با آنکه یک نسخه دست ایشان بوده و اکنون به دروغ این حرف را می زند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تشخیص صحت اظهارات شهود با دادگاه است. اگر اصل قولنامه شما امضاء فروشنده را دارد نیاز نیست خوانده نیز یک نسخه داشته باشد. البته نسبت به نسخه شما می تواند ایراد بگیرد یا ادعای دیگر داشته باشد . به هرحال تشخیص قاضی ، ملاک عمل است. بهتر وکیل دادگستری در محل خود انتخاب و به همراه وکیل در دادگاه حاضر و ایشان دفاع نماید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اظهار نظر دقیق مستلزم بررسی اسناد است و اطلاع از جزییات بیشتری دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دو نفر شاهد را به دادگاه معرفی نمایید و با ارائه مستندات و دلایل دعوا را اثبات نمایید و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای اثبات ادعای خود اصل سند و شاهد کفایت دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر نسخه اصلی در دست شما هست و فروشنده آنرا امضا کرده نیاز به ارایه نسخه در دست خوانده نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از دادگاه بخواهید که شهود را احضار کند و اگر انکار کردند درخواست ارجاع به کارشناس خط و امضا بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یا توجه به توضیحات ارائه شده برای اثبات معامله نیازی به شاهد نیست .
شما طبق قرارداد می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید و اگر ملک را تحویل نگرفته اید دادخواست الزام به تحویل مبیع نیز بدهید و اگر ملک پایانکار ندارد باید دادخواست الزام به به اخذ پایانکار نیز جز خواسته شما باشد.
دعوای اثبات معامله زمانی است که قرارداد نداشته باشید.
وقتی قرارداد تنظیم شده شما طبق قرارداد باید طرح دعوی کنید.
.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

موضوع نيازمند مشاوره تلفني است

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربرگرامی اولا باعنایت به مبایعنامه نیاز به ثبت دادخواست اثبات بیع نبوده است و محاکم طبق رای وحدت رویه دراینخصوص قرار عدم استماع صادر می نمایند.دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و اگر پایانکار اخذ نگشته الزام به اخد پایانکار مطرح نمایید ودرصورتیکه ایشان مدعی فسخ معامله می باشند می بایست ادله اثبات ادعای خویش را درخصوص وجود حق فسخ و اعمال حق ارائه دهند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ادعای ایشان به نتیجه نمی رسد شکایت شما هم رد می شود چون شکایت به درستی مطرح نشده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
لایحه دفاعیه تخصصی در این خصوص تنظیم نمایید که ترجیحا توسط یک وکیل نگارش یافته باشد