مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از خود

با سلام پدر بنده با من سر موضوعی جر و بحث کرده و همان اول کار پنجه بکس در آورد و می‌خواست منو بزنه منم دستشو گرفتم که نزنه و حین درگیری با مشت زدم تو دماغش و خون اومد الان باید دیه بدم بهش یا خیر پزشک قانونی گفته شکسته دماغش

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دیه دارد و حبس
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که دماغش شکسته باشد باید دیه پرداخت کنید.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دفاع مشروع مراتبی دارد و با توجه به توضیحات شما آن مراتب را رعایت ننموده اید و باید دیه بپردازید که به نرخ روز پرداخت محاسبه خواهد شد و برای شما حبس نیز در بر خواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما مجازات خواهید داشت و باید دیه را پرداخت نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر اثبات شود که شما چنین کاری کردید به دیه پرداخت میکنید البته حبس هم دارید و میرید زندان البته بهتر است پرونده مطالعه شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دیه بپردازید که به نرخ روز پرداخت محاسبه خواهد شد و برای شما حبس نیز در بر خواهد داشت پس سعی کنید دوستانه موضوع را حل کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله باید نظر پزشکی قانونی تایید شود تا بر اساس آن قاضی نظر دهد. دفاع مشروع نیست

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. میزان تعیین دیه با سازمان پزشکی قانونی است. در ضمن قاضی رسیدگی کننده با توجه به دفاع طرفین حکم صادر می نماید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می بایست نظریه کارشناسی پزشکی قانونی مشاهده گردد در خود نظریه میزان دیه به درصد تعیین شده است

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام شما به هیچ وجه شرایط دفاع مشروع رو ندارید چرا که اولا شما ضروری بودن عمل دفاع مشروع به این معنا که راه دیگری جز انجام عمل مجرمانه برای دفاع از خود یا دیگری وجود نداشته باشد را نداشته اید و در ثانی شما نمیتوانید قاضی کار خود شده و حتی در صورت آسیب از طرف مقابل با ایشان مقابله به مثل نمایید.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

باید دفاع از خود مشروع و متناسب با حمله صورت گرفته باشد ‌‌ . باید دیه پرداخت نمایید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

اگر از شما شکایت کنه و بتونه ثابت کنه که شما زدید بله میتونه دیه بگیرید و اگر شما هم بتونید ثابت کنید که رفتار شما برای دفاع از خود بوده اون موقع دیگه دیه ای به پدرتون تعلق نمیگیره

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

اگر شکایت کنه بله دیه شاملش خواهد شد در صورتیکه صدمه دیده باشه که احتمالش هم هست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت اقامه شکایت بله

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید اثبات نمایید که دفاع مشروع بوده است