مشاوره حقوقی رایگان - طلاق بین المللی

سلام وقت بخیر
درصورتی که ازدواج بین المللی ثبت نشده باشد و صرفا در ایران ازدواج صورت گرفته باشه ، ولی در حال حاضر در خارج از کشور باشند زن و مرد ، آیا نیاز هست علاوه بر پروسه طلاق ایرانی بصورت بین الملل هم طلاق ثبت شود ؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی خیر لازم نمی باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زن و شوهر ایرانی قصد طلاق در کشور خارجی را داشته باشند و حکم طلاق نیز در خارج از کشور صادر شده باشد باید حکم صادره در دادگاه های ایران تنفیذ شود و بعد از تنفیذ حکم می توانید نسبت به ثبت طلاق در دفاتر طلاق اقدام نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بستگی به قوانین کشور متبوع زوجه یا زوجه خواهد داشت

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اظهار نظر دقیق در حوزه حقوق بین الملل خصوصی مستلزم اطلاع از جزییات بیشتری دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا خیر مگر قانون متبوع کشور زوج و زوجه این مورد را لازم بداند

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

به هر حال اقدامات احوال شخصیه باید در هر کشوری تنفیذ بشود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ازدواج بین المللی نداریم . منظورتان ازدواج دریک کشور خارجی است. ثبت طلاق در ایران برای ایرانیان کافی است. نیازی به ثبت در خارج از کشور نیست. احوال شخصیه کشورها با یکدیگر متفاوت است .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر درایران تشریفات انجام شده کافی است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

طلاق در ایران کفایت مب کتد. طلاق در خارج از کسور نیاز به تنفیذ در محاکم ایران دارد

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام در صورت طلاق در ایران و نهایی و قطعی شدن رای با تأیید کنسولگری در محل اقامت زوجین نیازی به تأیید طلاق بین‌الملل نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

رأی دادگاه خارجی صرفاً در صورتی در ایران دارای اعتبار است که شرایط قانونی رایج عرف و شرع ایران را رعایت کرده باشد و دادگاه ایران آن را قبول کند.

لذا در غیر موارد بایستی تنفیذ یا تایید حکم طلاق صادر شده در خارج از ایران در مواردی اتفاق می‌افتد که زن و مرد ایرانی در کشوری خارجی مقیم هستند و برای جدایی خود به مراجع قضایی پیش‌بینی شده در قانون ایران نرفته‌اند و به مراجع قضایی در کشور محل سکونت خود برای طلاق اقدام نموده و طبق قوانین همان کشور هم از هم جدا شده‌اند.

حال برای اینکه طلاق صورت گرفته بین زن و مرد طبق قوانین ایران قابلیت اجرا داشته باشد، باید به مراجع قضایی که وزارت امور خارجه در هر کشور تعیین کرده است مراجعه نمایند.

یا در ایران به مراجع قضایی صالح رجوع نمایند و دادخواست تنفیذ (تایید) حکم طلاق خارج از ایران را بخواهند.

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

چیزی با عنوان طلاق بین المللی وجود ندارد ، شما در هر کشوری هستید برید طلاق رو ثبت کنید و بعد به وابسته فرهنگی ایران یا یک مسجد ایرانی مراجعه کنید که صیغه طلاق جاری کند بعد مدارک رو برای یک وکیل در ایران بفرستید که اقدامات طلاق در ایران را انجام دهد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
بستگي به قوانين تابعيت و محل اقامت جديد شما نيز دارد