مشاوره حقوقی رایگان - شراب دست ساز

با سلام. از منزل من 12لیتر شراب انگور گرفتن با ضمانت آزاد شدم، هیچگونه سابقه ای هم ندارم و بار اولم هست، مبتلا به امبولی ریه هستم ولکن هردوپایم به دلیل تصادف شکسته پلاتین داره ممنون میشم راهنمایی وجواب دهید،قاضی چه حکمی صادرمیکنه آیا راهی وجود داره من زندان نروم بجای زندان جریمه بدم باتشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

جریمه و زندان ولی اگر پزشک تایید کند که تحمل زندان را نداری تبدیل میشه به جزای نقدی

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حبس و جریمه نقدی دارد حال با تشخیص قاضی است که چه تصمیمی بگیرند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سابقه کیفری نداشته باشید و اظهار پشیمانی کنید امکان تعلیق مجازات حبس وجود دارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مجازات شما حبس و جزای نقدی است و تبدیل حبس بستگی به میزان آن دارد و نظر قاضی که مشمول تعلیق شوید یا تبدیل به جزای نقدی شود
از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شرایط خود را اعلام کنید تا مجازات جایگزین در نظر گرفته شود