مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری مشروبات الکلی

با سلام بنده دو سال پیش متهم به نگهداری 200 سی سی مشروبات الکلی شدم و قاضی حکم 1 سال حبس داد و بعد دو سال آنرا به نحو ساده معلق کرد و بخاطر اینکه دانشجو هستم و تا به حال سابقه ای ندارم و جرمی مرتکب نشدم قاضی این حکم را داد و حالا بعد از دو سال حکمی آمده که پرونده بایگانی شده و باید برای پرداخت در دادگاه حضور یابم و اگر نروم جلب میشوم و چیز دیگری در حکم نوشته نشده با توجه به اینکه سابقه ای ندارم آیا این حکم تبدیل حبس به جزای نقدی است؟و این را هم بگم در این دو سال جرمی مرتکب نشدم لطفن اگر دیدید سریع جواب بدید و راهنمایی کنید ممنونم.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادنامه را بازبینی کنید احیانا جریمه نقدی هم مورد حکم بوده و فقط حبس شما تعلیق شده . به هر حال حضورا پیگیری کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله امکان ان هست حضورا پیگیری کنید