مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زنم

سلام خانومم یه دوسالی هست پیام های مشکوک از من پنهان می کنه پارسال شماره یکی رو از گوشیش برداشتم تماس گرفتم دیدم شمرش صیفه تو گوشیم از پرسیدم این چرا به تو زنگ میزنه گفت همین جوری برای دردل فعلا غلط کردم دیگه نمی کنم از این حرفادبار یه چند وقت پیش یه شماره دیگه دیدم یکی از دوستام تو اطلاعات هست دادم بهش مشخصاتش برام فرستاد اولش به گردن نمی گرفت بعدا بازم به غلط کردن افتاده منم باز بخشیدمش دباره چند وقط بعدش دباره دیدم توبرنامه روبیکا بازم داری چت می کنه آمدم گوشیشو بگیرم گوشی رو زد به دیوار الان 10 روزه از خونه رفته من خواب بودم صبح بیدار شدم دیدم دختر 2سالم داره از گریه می کنه دختر بزرگش از شوهر قبلیش که فوت کرده بود با خودش برده وبچه 2ساله رو گذاشته رفته ازش هیچ اطلاعی ندارم فقط بعضی اقات پیام میده میگه تو بهم تهمت زدی من طلاق می خوام همه جوره دوسش دارم نمی تونم طلاقش بدم مادر بچه 2ساله منه بهش گفتم بیا ببخشمت نمیاد چیکار می تونم بکنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید و بعد دادخواست الزام به تمکین را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی بیشتر است و با گفتگوی متقابل با اوضاع و احوال تسلط بهتری پیدا کرد تا از این طریق بتوان پاسخی در خور حقوقی به شما ارائه شود.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با این وصف همان وصعیت را قبول کتید و بگذارید ان هم کار خودش را بکند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید