مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زن

زن من با برادرم رابطه نامشروع داشته تا چه مدت می‌توان در آزمایش نشان داد که اینها خیانت کردند البته بنده مدارک کافی دارم که باهم تو واتساپ حرفهای سکسی میزدن چاره من چیه از کجا باید شروع کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

صرف پيامك رابطه نامشروع را اثبات نمى نمايد، به ادله ديگرى نيز نياز داريد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای اثبات صرف چت دلیل محکمی نیست باید دلایل محکمه پسند داشته باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت رابطه نامشروع مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دفتر خدمات قضایی با مستنداتی که دارید شکایت رابطه نامشروع نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ابتدا در دفاتر خدمات قضایی شکایت رابطه نامشروع کنید و بعد در صورت صلاحدید قاضی دستورات لازم داده میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مراجعه به دادگاه می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و با ارائه مدارک و مستندات درخواست پرینت پیامک و مکالمات و ارجاع به پزشکی قانونی بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از طریق پزشکی قانونی ، مدت رابطه مشخص نخواهد شد
و جرم رابطه نامشروع مادون زنا ، احراز خواهد شد و مجازات شلاق خواهد داشت

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

رابطه نامشروع رو میتونید ثابت کنید.
ولی اثبات زنا بسیار مشکله.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شکایت رابطه نامشروع مطرح کنید ولی با پیام زنا ثابت نمیشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می بایست تحت رابطه نامشروع شکایت و قابل مشخص شدن است